Desitjant conèixer les vostres filles!

La Claudia i la Stefani aviat donaran a llum a les seves petites i, un cop més, hem pogut entregar-lis dues precioses canastretes noves i molt completes per a que a les seves filles no els hi falti de res. Donem gràcies sempre a les voluntàries generoses que les preparen amb tant de carinyo i les hi fan arribar amb tanta il·lusió i amor. L’entrega de les canastretes sempre és un moment molt especial, en el que totes les mares de Casa Guadalupe volem estar presents i acompanyar a les futures mares per a desitjar-lis molta salut i força en aquesta etapa final de l’embaràs, part i pos-part.

Endavant Claudia i Stefani! Sou ja unes madrasses i aviat tindreu a les vostres petites en braços.Preguem a Déu i a la Mare de Déu que us cuidin i protegeixin en tot moment i desitjem aviat poder conèixer a les vostres petitones. Us estimem molt!

Claudia y Stefani pronto darán a luz a sus pequeñas y una vez más hemos podido entregarles dos preciosas canastillas nuevas y muy completas para que a sus hijas no les falte de nada. Damos gracias siempre a las voluntarias generosas que las preparan con tanto cariño y se las hacen llegar con tanta ilusión y amor. La entrega de las canastillas siempre es un momento muy especial, en el que todas las madres de Casa Guadalupe queremos estar presentes y acompañar a las futuras mamás para desearles mucha salud y fuerza en esta etapa final del embarazo, parto y posparto.

¡Adelante Claudia y Stefani! Sois ya unas madrazas y pronto tendréis a vuestras pequeñas en brazos. Le pedimos a Dios y a la Virgen María que os cuiden y protejan en todo momento y ojalá pronto podamos conocer a vuestras chiquitinas. ¡Os queremos mucho!